Wakker worden is vaak nogal een opgave. Je voelt je eigenlijk pas mens als je een sloot koffie achter de kiezen hebt. Er is een oplossing voor dit ochtendleed: deze wekker maakt je niet alleen wakker maar zet ook je kopje koffie. Bedankt namens je omgeving.

De Britse designer Josh Renouf heeft een wel heel slim klokje bedacht. The Barisieur is ontworpen voor een ieder die last heeft van ochtenden. Hij werkt precies zoals het een wekker betaamt: je zet hem wanneer je wakker wilt worden, wanneer je alarm af gaat staat er een heet kopje koffie voor je klaar.

koffie-wekker

Als je van die heerlijke geur van vers gezette koffie niet vrolijk wakker wordt, dan weten we het ook niet meer. De wekker heef kleine compartimenten voor de suiker en koffie in de vorm van een snoezige lade. Het water en de filter zitten bovenop het apparaat en zijn makkelijk schoon te maken.

De koffiewekker moet nog op de markt komen, want het zit nog in de designfase maar volgens de website van de ontwerper komt hij hopelijk snel op de markt. De The Barisieur zal rond de 300 dollar (omgerekend 268 euro) gaan kosten. Ook iets voor koffievergelijk.nl?