Maak kennis met Buster Rent. Een Amsterdamse startup die zich toelegt op de verhuur van bussen. Denk aan een verhuisbus bijvoorbeeld. Ondernemer Giel Schuffelers begon het bedrijf na zijn hotelschool en verhuisde van Maastricht naar Amsterdam. Inmiddels maakt Buster Rent deel uit van het ‘to do lijstje’ van iedere doe-het-zelf verhuizer. En terecht, je huurt er namelijk kilometervrij…

Bij BusterRent weet je van te voren precies waar je aan toe bent. Een verhuisbus kilometervrij huren is bij ons normaal. Op die manier sta je nooit achteraf voor verrassingen omdat je een paar kilometer te veel hebt gereden. Daarnaast bieden wij een laagste prijsgarantie, zijn we 7 dagen per week geopend en mag je, als je bij ons een verhuisbusje huurt, door heel Europa rijden zonder toeslag. Verder kan je bij ons een verhuisbus huren met Rijbewijs B. Je hoeft dus geen speciaal rijbewijs te halen en je hebt geen aparte chauffeur nodig.

Reserveren kan bij ons telefonisch of via de e-mail. Nog makkelijker is wanneer je via de website direct een verhuisbus huurt. Je bent dan zeker van dat je verhuisbus voor je klaar staat op het tijdstip dat je hem hebt gereserveerd. Is hij niet voorradig? Dan zorgen er voor een vervangend model dat minstens evenveel kan vervoeren.

Bij Busterrent heb je de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen van €1250 naar €400 voor slechts €12,50 per dag. Daarnaast kan je een extra bestuurder bijboeken en een trekhaak of extra spanbanden erbij huren. Allemaal zaken die bij een verhuisbus huren horen. Heb je ideen of mis je iets in één van onze auto’s? Laat het ons dan weten!

Innoveren

Schuffelers ziet de markt veranderen en innoveert stevig door. In één jaar tijd vernieuwde hij het wagenpark en breidde dit uit met nog eens zeven bussen. Daarnaast lanceerde hij recent een nieuw online verhuursysteem. Mede hierdoor groeide zijn bedrijf uit tot een serieuze speler met 23 busjes. ‘Dat moeten er minstens vijftig worden worden’, legde hij de jury van de Computable Awards 2016 uit.

Van het reserveren tot het inchecken en uitchecken, met het nieuwe systeem gaat alles digitaal. Op de website kunnen klanten online aangeven welke bus zij willen huren. Die boeken zij direct in, waarna ze een mailbevestiging ontvangen. Na de bevestiging kunnen ze online inchecken, waarbij ze alle gegevens die nodig zijn, zoals id en creditcard, kunnen uploaden. Bij het ophalen van het busje hoeven ze dan alleen nog het reserveringsnummer door te geven, waarna ze op de iPad het overzicht kunnen zien wat ze hebben uitgekozen.

Door het nieuw ontwikkelde boekingssysteem wordt het gangbare tijdrovende papierwerk bij autoverhuur omzeild. De check-in wordt hiermee voor de helft verkort. Ook biedt het de huurder direct veel meer inzicht. Zowel voor huurder als verhuurder verloopt het proces soepeler. Dit werd zeer krachtig inzichtelijk gemaakt door de ontwikkelaar Gillz die als partner de oplossing heeft ontwikkeld. Via een inbelverbinding uitte de klant tijdens het juryberaad op 8 april 2016 via Skype vanuit China zijn tevredenheid over de samenwerking.